Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Jděte do výměny energeticky úsporných střešních oken na podzim. Užijte si v zimě teplo a zastavte plísně!

S výměnou střešních oken se nevyplatí čekat až na jaro. Využijte dotace na výměnu oken a chopte se příležitosti, jak snížit tepelné ztráty už během letošní zimy. Zateplení rámu střešního okna FAKRO v kombinaci s thermo těsnicím lemováním představuje špičku mezi zateplovacími technologiemi.

Thermo lem střešních oken FAKRO
Thermo lem střešních oken FAKRO

Těsnicí lemování plní klíčovou funkci v eliminaci průvanu a zatékání do obytného prostoru. Efektivní odvádění vodní páry pomáhá udržovat vyvážený tepelný komfort uvnitř místností.

Těsnění do střešních oken Thermo

Obsahuje dodatečnou vrstvu izolace, která pomáhá minimalizovat tepelné mosty mezi střešním oknem a střešní konstrukcí. Speciální těsnicí profily a membrány zajistí, že do vašeho domova nepronikne nežádoucí studený vzduch v zimě ani horký vzduch v létě.

 

Super Thermo střešní okna – 5× více utěsněna

V zatepleném podkroví je dobrý nápad instalovat i okno, kterým nebude teplo utíkat ven. Okno FTT U8 Thermo se součinitelem prostupu tepla Uw = 0,58 W/m2K je nejvíce energeticky úsporné střešní okno s jediným zasklením na světě.

Okna jsou určená pro nízkoenergetické a pasivní stavby se speciálně navrženým rámem křídla. To je konstruováno oproti standardním střešním oknům ze širších dřevěných profilů. Okna jsou vybavena pětinásobným systémem těsnění.

Více informací


FAKRO CZECH s.r.o.
logo FAKRO CZECH s.r.o.

Střešní okna FAKRO, půdní schody, okna do plochých střech, světlovody. Okna: kyvná, výklopně-kyvná, super termoizolační, balkonová, se zvýšenou osou otáčení. Vnitřní doplňky. Inovativní řešení pro podkroví. Předokenní rolety a vnější markýzy.

 
 
Reklama