Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Okenní rolety den a noc

Rolety Den a Noc jsou největším hitem posledních let. Existuje několik důležitých detailů, které stojí za to znát při zvažování nákupu těchto oblíbených rolet.

Rolety den a noc jsou největším hitem posledních let. Existuje několik důležitých detailů, které stojí za to znát při zvažování nákupu rolet. Jedná se o vnitřní zastínění používané k zastínění a dekoraci oken. Rozdíl mezi běžnými látkovými roletami a roletami den noc je v tom, že v tomto případě má látka vodorovné pruhy, zatemňovací a transparentní pruhy.

Fenoménem těchto rolet je schopnost regulovat množství světla vstupujícího do místnosti. Posouváním pruhů u rolet den a noc můžeme místnost zatemnit nebo omezit příchozí světlo, abychom zajistili pohodlí. Při výběru rolet den a noc musíme vzít v úvahu, jaký typ rolet hodláme instalovat. Patří mezi ně klasické volně visící rolety montované na zeď , mini rolety , které lze neinvazivně namontovat na okenní křídlo, a rolety v kazetách. 

Klasické rolety den a noc pro velká i malá okna

Klasické volně visící rolety pro den a noc - ideální pro velká okna. Pokrývají celé okno a překrývají zeď na levé i pravé straně o pár centimetrů. Tento typ rolet vyžaduje vrtání otvorů do zdi. Šířka rolet až 280 cm.

Mini rolety den a noc - nejuniverzálnější, lze je přizpůsobit jakémukoli oknu. 

Rolety den a noc v kazetě - to jsou rolety, které se kupujícím líbí nejvíce. Látka rolety den a noc je ukryta v kazetě a lišty zajišťují přilnutí látky k oknu. Taková roleta tvoří s oknem jeden celek a je velmi funkční dekorací místnosti. Šířka rolet až 170 cm.

Více informací


MK Rolety
logo MK Rolety

Dodáváme kvalitní stínící techniku od předních českých a zahraničních výrobců. Specializujeme se na vnitřní i venkovní stínění. Nabízíme též velmi kvalitní a pevné sítě proti hmyzu se zárukou 5 let a velmi kvalitní markýzy na terasu a balkony.

 
 
Reklama