Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Okenní fólie: zútulní i zastíní

Statické fólie, které jsou nově v nabídce e-shopu Skladová-okna.cz, jsou stále populárnější. Co za tím stojí?

Nízká cena, velký efekt

Fólie funkčností nahradí ornamentní zasklení (žádané například v koupelně, na chodbách, u vchodových dveří), přitom jsou ale výrazně levnější. A i za málo peněz udělají velký efekt, okna krásně zútulní a zajistí soukromí.  

Žádné lepidlo, jen snadná instalace

Stačí jen oddělat ochrannou vrstvu, přiložit fólii na okno, uhladit a máte hotovo. Když budete chtít změnu, tak nehrozí nějaké složité odstraňování lepidla. Fólie drží na okně díky statické přilnavosti.

Ne tma, jen zredukované světlo

Na rozdíl od žaluzií a závěsů statické fólie nepotopí váš pokoj do tmy. Propustí většinu světla, ale zabrání nežádoucímu průhledu.

Univerzální využití

Fólie využijete na všechny hladké skleněné povrchy - okna, balkonové dveře, sprchové kouty, prosklené dveře i vitríny.

 

Na e-shopu Skladová-okna.cz máte na výběr z 10 vzorů, jak standardních (např. mléčné, kouřové), tak i se vzory (např. bambus, oblázky, imitující žaluzie).

Pokud hledáte další doplňky ke zútulnění oken, tak klikněte i na partnerský e-shop www.stinio.cz. Tam najdete oblíbené textilní rolety a rolety den a noc.

A ještě upozorňujeme, že do konce srpna na e-shopu skladová-okna.cz dostanete k objednaným oknům žaluzie zdarma

Více informací


Skladová-okna.cz
logo Skladová-okna.cz

E-shop Skladová-okna.cz nabízí okolo 140 typů oken a dveří skladem ihned k odběru nebo s dodáním do tří dnů. Okna a dveře na míru lze navolit v online konfigurátoru s okamžitým výpočtem ceny - vybrat lze barvu, křídla, rozměr, způsob otevírání, typ profilu ...

 
 
Reklama