Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Ocenění pro okenní systém ARTEVO

Vítězem prestižní soutěže German Design Award 2024 se na veletrhu FENSTERBAU FRONTALE 2024 stal nový okenní systém firmy REHAU Window Solution – ARTEVO.

Okenní profily ARTEVO prezentují zcela novou úroveň moderního designu a současně nabízejí vysokou míru individuality a udržitelnosti. Inovativní systémové řešení navazuje na úspěšnou řadu okenních profilů GENEO. Opět se jedná o profily vyrobené z kompozitního materiálu RAU-FIPRO X, to znamená kombinací PVC a skelných vláken. Při srovnání s GENEO však ARTEVO přináší úplně novou konstrukci profilu, která umožnila lepší využití vnitřního prostoru a nabídla zákazníkům minimalisticky štíhlý design s těmi nejlepšími technickými vlastnostmi.

Odborníci ze společnosti REHAU Window Solutions úspěšně přesvědčili porotu soutěže „German Design Award“ v kategorii „Building and Elements“ o plném využití účinnosti a přínosu systému ARTEVO. Inovativní prémiový okenní systém zvítězil v mezinárodním srovnání několika tisíc přihlášených výrobků z 55 zemí.

„Vítězství German Design Award 2024 podtrhuje velké ambice ARTEVO. Společnost REHAU Window Solutions je přesvědčena o potenciálu a vlivu, který má tento prémiový systém také díky tomuto ocenění. REHAU Window Solutions je nejen silnou hybnou silou v oboru, ale také stabilním prémiovým partnerem pro úspěšné profesionály v oblasti oken,“ říká Petr Kotzur, ředitel marketingu REHAU Window Solutions.

Německá cena za design je jednou z nejprestižnějších cen za design na světě a je vysoce ceněna i mimo odbornou veřejnost. Od roku 2012 German Design Award určuje klíčové trendy v designu, představuje je široké veřejnosti a oceňuje je. Porotci každoročně oceňují výjimečné návrhy v oblasti produktového designu, komunikace a architektury.

Více informací


REHAU s.r.o.
logo REHAU s.r.o.

Firma REHAU nabízí prémiová řešení na bázi polymerů. Pro oblast TZB dodáváme podlahové a stěnové vytápění/chlazení – trubky a technika spojování, systémové desky, regulace, rozdělovače; rozvody studené a teplé vody - instalace pitné vody, odhlučněná ...

 
 
Reklama