Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Pozvánka na konferenci – Stínicí technika a její vliv na lidské zdraví

Již tradičně pořádá Svaz podnikatelů ve stínicí technice konferenci o stínicí technice, tentokrát pod názvem STÍNICÍ TECHNIKA A JEJÍ VLIV NA LIDSKÉ ZDRAVÍ. Konference se koná 21. září v rámci veletrhu FOR ARCH 2023.

Zdroj: SPST
Zdroj: SPST

V průběhu konference bude nejen řeč o světelné a zrakové pohodě v budovách, o přínosu stínění pro zdravý spánek nebo pro vytvoření komfortní zóny uživatelů budov, ale také např. o novinkách v programu Nová zelená úsporám, které budou platné od září 2023.

Chybět nebudou ani výsledky soutěže realizací stínicí techniky z roku 2022 a také inspirativní prezentace architektů a projektantů ve formátu PECHA KUCHA.

Odbornou záštitu nad konferencí převzali: Státní fond životního prostředí (SFŽP) a Univerzitní centrum energeticky efektivních budov (UCEEB).

Podrobný program konference včetně přednášejících naleznete na webu SPST, kde se také můžete přihlásit: STÍNICÍ TECHNIKA A JEJÍ VLIV NA LIDSKÉ ZDRAVÍ (spst-stineni.cz).

Pro vstup na výstaviště (a tím i na konferenci) si můžete stáhnout bezplatnou vstupenku zde: FOR ARCH

Vstup na konferenci je bezplatný.

Pokud se oborem stínicí techniky živíte nebo pokud se Vám stínicí technika prostě líbí a chcete se dozvědět více o jejích přínosech a o novinkách v tomto oboru, rádi se s Vámi setkáme 21. září 2023 na veletrhu FOR ARCH, v areálu PVA EXPO Praha – Letňany.

Více informací


Svaz podnikatelů ve stínicí technice - SPST
logo Svaz podnikatelů ve stínicí technice - SPST

SVAZ PODNIKATELŮ VE STÍNICÍ TECHNICE (SPST) je nástupnickou organizací SDRUŽENÍ VÝROBCŮ STÍNICÍ TECHNIKY A JEJÍCH ČÁSTÍ (SVST), které bylo zaregistrováno 1. října 2009. Účelem svazu je především sdružovat firmy, zabývající se oborem stínicí techniky, ...

 
 
Reklama