Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Ukázka realizace: Velkoformátová hliníková okna do vily v Praze

Při stavbách rodinných domů a vil jsou v současnosti značně oblíbená velkoformátová okna, která umožňují atraktivní výhled z domu i větší propojení bydlení se zahradou, potažmo okolní přírodou.

Pro velkoformátová okna opravdu velkých rozměrů se hodí zejména hliníkové profily, které jsou velmi pevné a stabilní, ale zároveň lehké. Dají se navíc profilovat do velmi úzkých rámů, což působí u novostaveb moderně a esteticky.

Jednou z našich realizací, kde krásně vynikly přednosti hliníkových oken, je tato vila v pražských Modřanech. Realizace v prudkém svahu s nádhernými výhledy nebyla vůbec snadná. My však rádi přijímáme výzvy a snažíme se posouvat hranice nemožného. Bylo potřeba zajistit tu správnou mechanizaci a náš zkušený tým montážníků si s tím poradil. Největší sklo mělo váhu 1250 kg. Celkem 11 hliníkových posuvných HS portálů a částečně předsazená montáž.

Více fotografií z realizace


CREATIVE okna-dveře s.r.o.
logo CREATIVE okna-dveře s.r.o.

Ve společnosti CREATIVE okna-dveře s.r.o. se zaměřujeme především na realizaci špaletových, dřevěných, dřevohliníkových a hliníkových oken a dveří, včetně demontáže starých oken, montážních prací a ekologické likvidace starých oken. V případě potřeby ...

 
 
Reklama