Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Katalog ke stažení - Cobra UNICO - dveřní kování s italským espritem

Nová kolekce UNICO dovedně kombinuje minimalistický i tradiční přístup a představuje devět modelů dveřních kování, které spojuje unikátní design, prémiová kvalita a hlavně italský esprit.

Úspěch minimalistické kolekce Cobra Q a tmavých klik Black line vedl Cobru k rozšíření portfolia o dveřní kování s jasným charakterem, čistým designem a hlavně potenciálem instalací do prémiových a designově vyspělých interiérů.

Jedinečný charakter kolekce vzniknul díky spolupráci s italským partnerem a designovými studii Ciani Billi Design a Mario Mazzer Architects. Zadáním pro designéry byla tvorba dveřních kování, která budou vhodná do prémiových bytových a komerčních projektů.

Výsledkem spolupráce je novinka roku 2022 - kolekce Cobra UNICO, která nabízí nový designový jazyk plný obdivu k minimalismu, avšak s řadou rafinovaných detailů. Přímé linie se snoubí s netradičními řešeními úchopových ploch, nenápadnými prolisy nebo sametovým povrchem, výsledkem jsou dveřní kování okouzlující na pohled a příjemná na dotek.

Devět modelů kolekce UNICO dává dostatečný prostor k nalezení optimálního kování pro minimalistické kancelářské projekty i designově odvážné bytové interiéry. Příkladem mohou být například minimalistická kování Unico Libero v kontrastu designově osobitou klikou Unico Vulcanus.

Stáhněte si katalog COBRA UNICO, prohlédněte si celou kolekci na našem webu www.matekliku.cz nebo nás zkontaktujte, rádi Vás seznámíme s naší nabídkou.

katalog UNICO ke stažení

 
 
Reklama