Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

VEKA SPECTRAL nově v elegantních odstínech dubového dřeva

Máte barevnou fasádu, do které by ideálně pasovala okna v jiné než bílé barvě? Pak vsaďte na VEKA SPECTRAL! Tato povrchová úprava nabízí až 14 matných odstínů a zvyšuje odolnost okna proti poškrábání.

Důvodem oblíbenosti a vyšší poptávky po plastových okenních profilech různých barev je fakt, že koncoví zákazníci i developeři mají zájem o rozmanitější barevnost fasád svých projektů. A výsledný efekt chtějí logicky podtrhnout vzhledově jedinečnými okny. "Bílá plastová okna jsou klasika, ale trendy hovoří jasně - developeři, architekti, projektanti i koncoví zákazníci žádají barevnou různorodost. Proto jsme ve společnosti VEKA vyvinuli VEKA SPECTRAL - speciálně tvrzenou povrchovou úpravu odolnou proti poškrábání a otěru, která navíc dodává plastovému oknu působivý design," říká Milan Klepsa, český i slovenský zástupce společnosti VEKA, která je předním světovým výrobcem plastových okenních a dveřních profilů nejvyšší třídy A.

Díky jedinečné povrchové úpravě získá plastový povrch okna také zvýšenou odolnost vůči vlivům počasí i schopnost odpuzovat nečistoty, takže se okenní rámy jednoduše čistí.

Na českém trhu je VEKA SPECTRAL k dispozici od roku 2017, ale nabídka barevných odstínů se od té doby rozrostla z původních tří na současných 14. "Tři odstíny přibily letos. Aktuální trend upřednostňuje matné barvy, a tak jsme rozšířili nabídku VEKA SPECTRAL o elegantní odstíny dubového dřeva. Jedná se o barevné varianty Tender Oak Grey, Tender Oak White a Tender Oak Antique," prozrazuje Milan Klepsa.

Více informací


 
 
Reklama