Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Úspora nákladů, zabezpečení domu či příjemný chládek v interiéru, to dokáží exteriérové žaluzie

Praktické a dnes velmi využívané jsou právě venkovní žaluzie, které svými vlastnostmi překonaly jakékoli interiérové stínění do oken. Kromě ochrany před slunečním zářením a hlukem, úspory energie na vytápění i klimatizaci, zvýší také zabezpečení domácnosti a ochrání vaše soukromí.

Výhody exteriérového stínění

Venkovní žaluzie jsou díky své konstrukci efektivnější při ochraně před přehříváním interiéru. Při úplném sklopení lamel dokáží místnost efektivně zatemnit. Díky těsnosti konstrukce přispívají v zimě ke zlepšení tepelněizolačních vlastností okna a naopak v létě zabraňují, aby chlad unikal ven. Tím šetří náklady vložené do vytápění interiéru, potažmo náklady na klimatizaci. Nejlepším zástupcem těchto vlastností je venkovní žaluzie Zetta od společnosti ISOTRA, která díky tvaru svých lamel do písmene Z, přesně a pevně zapadne do sebe a dokáže vytvořit, jak úplné, tak částečné zatemnění, izolaci, či proudění vzduchu.

V dnešní době si můžete vybrat z mnoha typů a barev, kdy není problém žaluzie sladit s barvou okna či fasády. Velmi elegantní je například venkovní žaluzie Setta 65 nebo 90, jejich lamela má elegantní tvar písmene S a šíře lamely je 65 mm, nebo 90 mm. Cena pak závisí na rozměru, typů ovládání, barvě. Je však již jisté, že tato investice se Vám zanedlouho vrátí v podobě úspor energie.

Více informací


ISOTRA a.s.
logo ISOTRA a.s.

ISOTRA je technologickým lídrem v oblasti stínicí techniky nejen v ČR, ale i ve světě. Vlastní vývojem a výrobou tvoří interiérové i exteriérové žaluzie, předokenní venkovní rolety, látkové rolety, solární žaluzie, plisse, japonské stěny, screenové rolety, ...

 
 
Reklama