Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Dřevěné venkovní rolety VOÏVO

Dřevěné rolety VOЇVO umožňují regulaci teploty v interiéru a dokáží snížit tepelné ztráty až o 40%. Venkovní rolety chrání proti slunečnímu záření, hluku, větru a extrémním povětrnostním podmínkám.

Dřevěné rolety VOЇVO jsou vysoce funkční ochranou nejen proti slunečnímu záření, ale i proti hluku, větru a extrémním povětrnostním podmínkám a v neposlední řadě mají významnou funkci při regulaci teploty v interiéru.

Velkou předností dřevěných rolet je možnost regulace intenzity světla, které proniká do interiéru. Dle potřeb lze nastavit rolety pro lehké zatemnění až po úplnou tmu.
Díky roletám lze ovlivnit teplotu v domě, a to jak v létě, tak i v zimě. V horkých letních dnech rolety pohltí sluneční paprsky, které by se jinak dostaly na sklo okna a zvyšovaly by teplotu v domě. Nedochází tak ke skleníkovému efektu a prohřívání interiéru vlivem slunečního záření.
Naopak v chladných zimních dnech působí dřevěné rolety jako tepelná izolace a díky vzduchovému polštáři, který vzniká mezi roletami a oknem, pomáhají šetřit energii. Dřevěné rolety dokážou snížit tepelné ztráty o více než 40%.
Vedle výše uvedené regulace teploty v interiéru, dřevěné rolety snižují hlučnost o 7-16 dB a umožňují tak výrazné omezení rušivých okolních vlivů.

Můžete se také podívat na naší kompletní nabídku venkovních dřevěných rolet, dřevěných okenic, dřevěných žaluzií, hliníkových okenic na našich stránkách voivo.cz.

 

Více informací


VOÏVO - dřevěné okenice, žaluzie, rolety, hliníkové okenice
logo VOÏVO - dřevěné okenice, žaluzie, rolety, hliníkové okenice

Česká výroba stínící techniky - dřevěné a hliníkové okenice, dřevěné žaluzie, dřevěné rolety, dřevěné posuvné fasádní panely, křídlové okenice, repase a oprava rolet, dřevěné fasády a terasy, pergoly, slunolamy, truhlářství, vrata, brány, ploty. Prodáváme ...

 
 
Reklama