Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

ALUPROF s titulem Dobrá značka 2021

Firma ALUPROF SA opět potvrzuje svou silnou pozici na trhu. Tentokrát jako autor moderních hliníkových systémů a inovativních řešení pro energeticky úspornou a pasivní výstavbu jsme získali titul vítěze dvou kategorií v programu Dobrá značka.

Již po dvanácté redakce Forum Biznesu provedla podrobné analýzy firem působících na polském trhu. Účelem průzkumů bylo vybrat ty subjekty, které se vyznačují největšími ambicemi a umí je proměnit v úspěch. Byly brány v úvahu mimo jiné hodnota, aktivita a zviditelnění jednotlivých značek. V analyzovaných oblastech byly firmě ALUPROF uděleny vysoké známky, díky čemuž získala titul Dobrá značka 2021 – kvalita, důvěra, renomé!

To však není jediné ocenění. Analýzy byly navíc rozšířeny o zviditelnění těch firem, které se vyznačují dlouholetou tradicí, zavedenou pozicí na trhu, všeobecným uznáním, trvale vysokou kvalitou výrobků nebo služeb a dlouhodobou důvěrou odběratelů. V těchto oblastech ALUPROF také prokázala úspěchy, čehož důkazem bylo udělení další, speciální ceny Polská dobrá značka 2021 – kvalita, důvěra, renomé!

„Dobrá značka“ je celopolský propagační program, který je pořádán již dvanáct let. Jeho cílem je výběr značek, které se odlišují na trhu, a také pomoc spotřebitelům při výběru vhodných partnerů.

Více informací

 
 
Reklama