Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Dokonalý design, nebo lepší tepelný komfort? Hesta rozšířila nabídku plastových oken

V dubnu uvedla společnost HESTA na trh nové produktové řady PVC oken a to SMART+ a HARMONY. Zákazník bude mít možnost volit designové prvky nejen u prémiových výrobků, ale i v ekonomické řadě.

Hesta, tradiční výrobce fasádních oken a dveří z PVC a hliníku, rozšiřuje nabídku plastových oken. Zákazníci si nyní mohou vybírat ze čtyř produktových řad: SMART, SMART+, HARMONY a HARMONY+. Hesta tak rozšíří svoji stávající nabídku řad SMART a HARMONY+ o další dvě.

Základní řada SMART nabízí pětikomorová okna o stavební hloubce 76 mm s dvojitým těsněním a recyklovaným jádrem, profily jsou svařeny standardním svarem. Počet dekorů je limitován. Naproti tomu řada Harmony nabízí okna šestikomorová o stavební hloubce 82 mm s trojitým těsněním, jádro je bílé bez recyklátu. Počet dekorů rámu je limitován stejně jako u řady SMART na 5 variací jednostranných folií (pohledové folie pro exteriérovou část okna). I tato řada ke spojení profilů používá standardní svar.

Řady SMART+ a HARMONY+ se liší od základních řad v použití unikátní technologie V‑PERFECT svaru. Ten garantuje absolutní přesnost spoje. Svar je precizní a zároveň pevný. Navíc je velmi estetický a dobře se udržuje. Dokonalá těsnost spoje zlepšuje i tepelně-izolační vlastnosti okenního rámu. Technologie V-PERFECT svaru neomezuje ani při volbě povrchové úpravy okenního rámu. Lze tak zpracovat materiály od laminátu, přes PVC potáhnuté fólií až po hliník v kombinaci s PVC.  Investor si může vybrat ze 72 druhů oboustranných folií. Tedy má možnost volit barvy a dekory okenního rámu, které pak budou viditelné jak z exteriéru, tak interiéru. Možnosti jsou tedy téměř nekonečné, záleží na vkusu zákazníka a jeho finančním rozpočtu.

Plastová okna HESTA

 
 
Reklama