Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

FAKRO: půdní schody a stínicí doplňky vybírejte z pohodlí domova

Vytvořte si vlastní styl a neopakovatelnou atmosféru s originálními doplňky FAKRO anebo si pořiďte další výrobky online na Shop.fakro.cz.

Získejte jedinečný styl použitím originálních doplňků FAKRO

Hlavním úkolem vnitřních doplňků je především dotvářet vzhled interiéru. Široká nabídka typů, vzorů a barev těchto doplňků umožňuje sladit okno s vybavením každého interiéru. Bohatá paleta dává možnost libovolně dotvářet atmosféru místnosti.

Nejlepší ochranu před nesnesitelným parnem přináší vnější doplňky (markýza a předokenní roleta), které účinně zabraňuji slunečním paprskům nahřívat podkroví během horkých letních dnů.

Stínicí doplňky FAKRO regulují množství a intenzitu světla pronikajícího do místnosti. Dokážou vykouzlit přítmí v jasný slunečný den ve chvílích, kdy toužíte relaxovat. Navíc efektivně chrání před škodlivými odrazy např. během práce na počítači. Omezují pronikání UV paprsků do místnosti. Pomáhají chránit vybavení interiéru před vyblednutím a změnou originální barvy. Zamezují nežádoucím pohledům z venku a přinášejí pocit soukromí.

Půdní schody, stínicí doplňky a další produkty můžete nakoupit z pohodlí vašeho domova prostřednictvím e-shopu FAKRO.
FAKRO CZECH s.r.o.
logo FAKRO CZECH s.r.o.

Střešní okna FAKRO, půdní schody, okna do plochých střech, světlovody. Okna: kyvná, výklopně-kyvná, super termoizolační, balkonová, se zvýšenou osou otáčení. Vnitřní doplňky. Inovativní řešení pro podkroví. Předokenní rolety a vnější markýzy.

 
 
Reklama