Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

FAKRO: Bezpečné nákupy v každé době

FAKRO nabízí celou řadu inovativních řešení určených pro podkroví: dřevěná a plastová střešní okna s různou konstrukcí a způsoby otevírání, okna do plochých střech, půdní schody, světlovody a další příslušenství.

Víme, jak je důležité mít pro vaši stavbu, či rekonstrukci vše potřebné včas, ať už je epidemiologická situace jakákoli. Na druhou stranu, zdraví je pro nás všechny tento rok nejvyšší prioritou. A proto vám přinášíme možnost bezkontaktních nákupů skrze naši distribuční síť v rámci celé ČR.

Před návštěvou prodejny (obchodního místa) se prosím telefonicky informujte na podrobnosti spojené s bezkontaktním nákupem, které se u jednotlivých obchodních partnerů mohou lišit.

Seznam prodejních míst, ve kterých je možné zakoupit výrobky FAKRO, naleznete pod tímto odkazem.

Půdní schody, stínicí doplňky a další produkty můžete také nakoupit z pohodlí vašeho domova prostřednictvím našeho e-shopu.


FAKRO CZECH s.r.o.
logo FAKRO CZECH s.r.o.

Střešní okna FAKRO, půdní schody, okna do plochých střech, světlovody. Okna: kyvná, výklopně-kyvná, super termoizolační, balkonová, se zvýšenou osou otáčení. Vnitřní doplňky. Inovativní řešení pro podkroví. Předokenní rolety a vnější markýzy.

 
 
Reklama