Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Třikrát lakované bílé dveře MASONITE s chytrým ovládáním bez kliky na veletrhu FOR ARCH

MASONITE, největší výrobce dveří v ČR, představí na veletrhu FOR ARCH (22.–26. září, PVA Letňany, Praha) novinky v interiérovém designu – bílé dveře CLARA s 3vrstvým matným HQ lakem, magnetické kování bez kliky a zámku, nové dřevodekory, bezpečnostní systémy dveří s vylepšenou protipožární zárubní.

Na veletrhu budou představeny nové dveře řady CLARA s třívrstvým matným lakem tvrzeným UV světlem, které vnesou do interiéru punc nadčasovosti, stylu a elegance. Použitím černého nebo hliníkového (ALU) rámečku prosklení, černých klik či černých pantů se zvýší jejich zajímavost.

Návštěvníci si budou moct vyzkoušet nový magnetický systém zavírání dveří – bez kliky, bez zámku, bez elektroniky, a především bez závad. Mezi novými dřevodekory s 3D efektem povrchu zaujme dub Halifax tabákový s patinou starých časů. Technici také předají tipy, podle čeho vybírat bezpečnostní dveře do bytu a ukážou nově vylepšené protipožární zárubně.

Každý si bude moct na místě vyzkoušet vlastní sestavení dveří v on-line konfigurátoru. Zájemci mohou pak také navštívit některou z 15 vzorkových prodejen MASONITE v ČR a ze 4 na Slovensku. Na veletrhu FOR ARCH nás najdete na stánku č. 2H22. Každý den rozdáme prvním 20 návštěvníkům jihlavské pivo zdarma!

 
 
Reklama