Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

DORSIS WOODY - dveře lícují se stěnou díky skryté a rámové zárubni

Současnému minimalistickému trendu pojetí interiérů vychází Dorsis vstříc nabídkou systému skryté zárubně FORTIUS 52 a rámové zárubně WOODY.

Jedná se o unikátní designové řešení kombinující osvědčenou skrytou zárubeň Fortius52 s rámovou zárubní plně lícující se stěnou. Toto řešení ocení klienti, kteří touží po kombinaci moderního designu a klasických interiérových prvků - nyní mají jedinečnou možnost zvýraznění povrchu dveří a celého dveřního prostoru při zachování designové čistoty a ničím nerušené linie stěny.

Jaké jsou hlavní výhody konceptu WOODY?

  • univerzální systém pro zdivo i SDK příčky s otevíráním dovnitř i ven
  • pro jmenovitou výšku průchodu až 2700mm, s nadpražím či bez, případně s pevným panelem nade dveřmi.
  • modelová řada dveří Woody je dostupná v plné i prosklené variantě. Dveře i zárubně jsou nabízeny ve škále odstínů RAL a NCS a přírodních dýh.
  • Dvoufázová instalace zárubně se vzájemným propojením skryté a rámové zárubně; Čisté bezspárové napojení rámové zárubně na konstrukci zajišťující čistotu a eleganci dveřního otvoru

K dosažení bezchybného designu je nutné v případě využití dýhy vyrobit dveře i zárubně ze stejného kmene, aby bylo dosaženo stejné barvy a kresby u dveří i zárubně. Skutečně nároční stavitelé či zákazníci využívají i kooperaci s dodavateli dýhy i pro další stavební prvky, například nábytek. Výsledný soulad v celém interiéru je pak skutečně dokonalý.


DORSIS s.r.o.
logo DORSIS s.r.o.

Skryté systémy DORSIS – skryté zárubně Fortius 52, Durus 45 a Woody, bezobložková stavební pouzdra, celoskleněné dveře DORSIS VITRUM, skryté soklové lišty LINUS, industriální příčky Digero.

 
 
Reklama