Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Hliníková okna Schüco a Blyweert

Dlouhá životnost, vysoká odolnost, velmi dobré tepelně izolační vlastnosti i široký výběr barev jsou důvody, proč se hliníková okna v poslední době dostávají do popředí zájmu.

Hliníková okna se stále více využívají nejen u komerčních budov, ale také u rodinných domů, kde dokáží vyhovět jak požadavkům na odolnost, tak i na velké formáty oken. Velmi oblíbená jsou francouzská okna či posuvná okna, která lidé v rodinných domech využívají jako dveře pro vstup na terasu nebo do zahrady.

Našim zákazníkům nabízíme kvalitní okenní profily značek Schüco a Blyweert


SCHÜCO:
Německá společnost Schüco je jedním z předních výrobců a dodavatelů vysoce kvalitních okenních, dveřních a fasádních systémů z hliníku. Výrobky značky Schüco se používají po milionech kusů po celém světě a splňují ty nejvyšší nároky kladené na design, komfort, bezpečnost a energetickou účinnost.
Profilové systémy Schüco:
1/ AWS 70.HI 2/ AWS 75.SI 3/ AWS 90.SI+ BLYWEERT:
Blyweert Aluminium je belgický výrobce prémiových hliníkových systémů. Na českém a slovenském trhu jsou systémy Blyweert Aluminium zastoupeny od roku 2011.
Profilové systémy Blyweert:
1/ TRITON HI+ 2/ SO EASY SETH 3/ SO EASY HAPI
CREATIVE okna-dveře s.r.o.
logo CREATIVE okna-dveře s.r.o.

Ve společnosti CREATIVE okna-dveře s.r.o. se zaměřujeme především na realizaci špaletových, dřevěných, dřevohliníkových a hliníkových oken a dveří, včetně demontáže starých oken, montážních prací a ekologické likvidace starých oken. V případě potřeby ...

 
 
Reklama