Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Program WH OKNA ve firmě AM OKNA

Společnost AM OKNA začala svou činnost na počátku 90. let, stejně jako mnoho firem v okenním průmyslu – v průběhu let se jí podařilo upevnit svou pozici na trhu a vybudovat si rozeznatelnou značku.

Stala se globálním hráčem – její okna jsou zasílána do 20 zemí, např. do Německa, Švédska, Norska, Belgie, Dánska, Anglie, Nizozemska, Itálie, Švýcarska a Francie. V poslední době AM OKNA také prodává na jiné kontinenty: do USA a Kanady.

Požadavky klientů jsou velmi individuální v závislosti na zemi. „Je třeba rychle reagovat na změny a přizpůsobení organizace, abychom uspokojili očekávání, která s rostoucím povědomím zákazníků neustále roste," vysvětluje Krystian Mrówczyński, ředitel závodu AM OKNA v Skwierzyna. „Kupující chtějí získat kompletní produkt, často s doplňky, jako jsou žaluzie, okenní parapety, s kompletním montážním systémem nebo častěji s montážní službou."

AM OKNA je společnost ochotně využívající nové technologie: od strojního parku, infrastruktury až po moderní IT řešení. „Naše síla je v zaměstnancích v oblasti výroby, technologií a IT," říká Krystian Mrówczyński, informatik. Díky velmi rozvinutým technickým kompetencím a schopnostem analyzovat problémy realizuje společnost zajímavé projekty v oblasti zlepšování výroby, technologie, skladů a logistiky.

Před dvěma lety se management společnosti rozhodl zavést nové kování společnosti Winkhaus aktivPilot a přejít na prodej a výrobu programem WH OKNA. „V každé organizaci je moment, že provozní a rozvojové aktivity nedosahují požadovaného efektu,“ vysvětluje ředitel Krystian Mrówczyński. „V našem případě jsme dospěli k závěru, že potřebujeme profesionálního partnera, vhodného dodavatele, který nám zajistí nepřerušené dodávky v souladu s našimi požadavky. Očekávali jsme také kvalitní produkty a služby. Kromě toho jsme hledali poskytovatele softwaru, protože jsme také cítili, že náš potenciál není plně využit. A tak jsme narazili na společnost Winkhaus, která nám kromě prodeje kování nabídla to, co jsme očekávali."

Kromě systémů kování Winkhaus ve společnosti AM OKNA byl implementován program WH Okna a modul WH Net pro bezpapírový oběh výrobních dokumentů. Jak zaměstnanci společnosti mluví o implementovaných řešeních, zjistíte z filmu.

 
 
Reklama