Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Screenové rolety Minirol – pozvánka na naši venkovní vzorkovnu

Před pořízením screenových rolet vás zveme na prohlídku, jak správně fungují screen rolety. Připravili jsme pro vás venkovní vzorkovnu, kde si můžete ověřit naší vysokou kvalitu.

Jsme si vědomi, že nákup každé stínící techniky je třeba pořizovat s rozumem. Proto jsme pro vás připravili živou ukázku, jak fungují kvalitní venkovní screenové rolety. Postavili jsme pro vás venkovní pergolu, kde si můžete, prohlédnou screen rolety o velikosti přes 4 000 mm. Specializujeme se na stínění teras – stínění pergol, které je v poslední době velice oblíbené. Rádi vám vysvětlíme jejich výhody a rádi předvedeme jejich správnou funkčnost. Bohatý výběr látek screen s různými prostupy světla potěší i velmi náročné zákazníky. Montáže screenových rolet do pergoly, na okna i na fasády jako dokonalé stínící clony vám dodáme včetně montáže, které provádíme především v Plzni a v Praze. Samozřejmostí jsou i jejich okolí.

Naše screenová roleta je ovládaná velmi tichými motory SOMFY na dálkové ovládání.

Poskytujeme záruční i po záruční servis na venkovní rolety Minirol, na které poskytuje prodlouženou záruku 5 let.


MK Rolety
logo MK Rolety

Dodáváme kvalitní stínící techniku od předních českých a zahraničních výrobců. Specializujeme se na vnitřní i venkovní stínění. Nabízíme též velmi kvalitní a pevné sítě proti hmyzu se zárukou 5 let a velmi kvalitní markýzy na terasu a balkony.

 
 
Reklama