Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Interiérové a exteriérové dveře AZP

AZP není jen výrobcem sanitární nerezové techniky. Nedílnou součástí jsou i nerezové dveře.
- Exteriérové nerezové dveře (NDE)
- Interiérové nerezové dveře (NDI)

Interiérové a exteriérové dveře AZP

NDE jsou nerezové dveře pro exteriérové použití. Dveře jsou vyrobeny z nerezového materiálu AISI 304, povrch kartáčovaný. Vnitřní část je pro zpevnění vypěněna polyuretanovou pěnou. Dveře jsou připraveny pro instalaci do exteriérových zárubní NZE. Uchycení je na otočném čepu ve spodní a horní části dveří. Dveře je možné v pantech doaretovávat a tím omezit nepřesnost při instalaci. Uchycení dveří je rovněž uzpůsobeno tak, aby odstraňovalo vliv přechodu slunce / stín a tím danou rozdílnou roztažnost nerezového materiálu při rozličných teplotách.

Zárubně NZE jsou standardně vyráběny v hloubce 130 mm pro osazení na stěnu minimálně 100 mm. Dveře jsou typově dodávány v šířkách 700, 800 a 900 mm a levém i pravém provedení. Součástí dveří je kování a vložka s klíčem.

Zakázkově lze vyrobit dveře i zárubně i v jiných rozměrech (např. 1000 mm). Na objednávku mohou být doplněny o světlík s bezpečnostním sklem, bezpečnostní kování, ventilaci, madlo pro tělesně postižené, panikové madlo, mincovní automat pro podmíněný vstup po zaplacení MAD, automatický zavírač, popř. o další dle přání zákazníka.


AZP Brno s.r.o.
logo AZP Brno s.r.o.

Výrobce nerezového (i antivandal) a bezdotykového sanitárního zařízení, senzorové baterie, automatické pisoáry, bezdotykové sprchy. Nerezové podlahové žlaby, umyvadla, dřezy, umývací žlaby, výlevky, nerezové záchody a pisoáry. Zpoplatnění vstupů, praček, ...

 
 
Reklama