Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Dveře SAPELI na čerpacích stanicích MOL a v restauracích KFC a McDonald’s

Společnost Vše pro interiér APOLO s.r.o. je prodejcem dveří SAPELI již 15 let. Kvalitní dveře dodává nejen do soukromých interiérů, ale také do komerčních prostor.

Čerpací stanice MOLL v novém kabátu s dveřmi SAPELI
Čerpací stanice MOLL v novém kabátu s dveřmi SAPELI

A právě i díky ní si mohou zákazníci produkty SAPELI prohlédnout také mimo SAPELI Centra a SAPELI Pointy na více než desítkách míst po celé České republice. Nově vybavila dveřmi SAPELI vybrané čerpací stanice MOL, stejně jako renovované pobočky KFC nebo několik restaurací McDonald’s, Starbucks Coffee a Burger King.

Spolupráce na projektech čerpacích stanic MOL, KFC nebo McDonald’s je stěžejní částí našeho podnikání a jsem velmi ráda, že přiblíží dveře SAPELI všem zákazníkům z různých koutů republiky. Ti získají příležitost vidět dveře SAPELI ,,za běhu“ i mimo standardní výstavní místa,“ říká projektová manažerka společnosti Vše pro interiér APOLO s.r.o. Martina Čejková.

Čerpací stanice v novém kabátu

Jedním z klíčových úspěchů společnosti Vše pro interiér APOLO s.r.o. bylo navázání spolupráce se stavebními firmami, zabývajícími se renovací čerpacích stanic MOL. „Tato spolupráce se samozřejmě utvářela dlouhodobě a museli jsme vynaložit velké úsilí, abychom vytvořili fungující vztah mezi investorem, stavební společností a námi, jakožto dodavatelem. Postupně se nám podařilo vytvořit standardy, které jsou nyní společné pro všechny pobočky výše zmíněných řetězců,“ uvádí Martina Čejková. Společnost Vše pro interiér APOLO s.r.o. dodala pro dosavadních 19 stanic nejenom všechny laminátové dveře SAPELI (model ELEGANT v HPL COCO Bolo), ale i madla, větrací mřížky, speciální samozavírače pro snadnější otevírání a pomalejší zavírání či oboustranné okopné plechy, které dveře chrání od předčasného opotřebení, čímž dopomohla k modernizaci čerpacích stanic MOL. Remodelované stanice vybavené dveřmi SAPELI najdete například na silnici R10, v Bříství nebo v Mohelnici.

Restaurace KFC a McDonald’s s dveřmi SAPELI

Do poboček KFC dodala společnost SAPELI, ve spolupráci se společností Vše pro interiér APOLO s.r.o., speciální dveře vyráběné z odlehčené DTD desky, které jsou dle celoevropských standardů stříkány barvou RAL. Tyto dveře jsou opatřeny okopnými plechy, madly a samozavírači. KFC však není jediným řetězcem, který zdobí dveře SAPELI. S dveřmi tohoto jihlavského výrobce se zákazníci setkají také na pobočkách McDonald’s, Starbucks Coffee, Burger King, Pizza Hut po celé republice, a to konkrétně s modelem ELEGANT s klasickými doplňky pro frekventované prostory, podobně jako v konkurenčním řetězci.

 
 
Reklama