Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Mějte kliku celý život

Neztraťte se v nepřeberném množství tvarů a designových zpracování klik, které trh nabízí. Při výběru kliky se zaměřte na kvalitu materiálu a odolnost povrchové úpravy.

Kliky Twin s povrchovou úpravou inoxchrom
Kliky Twin s povrchovou úpravou inoxchrom

Za více jak 20 let působení na trhu víme, že zákazníci hledají právě spojení vysoké kvality s atraktivním designovým zpracováním. Těmto požadavkům plně odpovídá povrchová úprava inoxchrom, která je typická svou vysokou odolností a je na ni poskytována prodloužená patnáctiletá záruka (na již zmiňované mechanické poškození). Výhodou je zejména možnost sladění kování v této úpravě v celém interiéru, a to na oknech, dveřích vstupních i skleněných.

Zajímavou variantou povrchu je pak inoxchrom satén, který je velmi hladký a příjemný na dotek a vyniká svou jemnou perletí. Pokud někdo hledá odvážnější odstín kování, doporučujeme netradiční povrch inoxchrom titan, který ohromí bordovým nádechem a zaujme na první pohled. Aktuálně je velmi populární černý matný povrch kování, inoxchrom iron, který je architekty a designery velmi oblíbenou variantou do moderních interiérů.

Pokud tedy hledáte funkční designový prvek do nového domu či bytu, s naším kováním naplníte své představy.

 
 
Reklama