Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Konstrukce průmyslových vrat Minirol umožňuje průjezd nadměrných vozidel

Specifické prostory, jako jsou továrny, sklady, výrobny či depa, kladou na jednotlivé části provozu vysoké nároky.

To se týká i speciálně konstruovaných vrat, která zabezpečují budovu a současně zajišťují plynulou dopravu v areálu. Rolovací průmyslová vrata nabízí náročným provozům mimo dlouhé životnosti, odolnosti vůči opotřebení a snadné údržby řadu dalších výhod.

Vůči jiným typům vrat přináší ta průmyslová výraznou úsporu místa při montáži i následném chodu vrat. S nenáročnou údržbou následně souvisí i jednoduchá opravitelnost, která přispívá efektivnímu fungování celého provozu.

Bezpečnost má u elektrických vrat Minirol na starosti kvalitní pohon splňující veškeré normy doplněné o patentovanou ochranu proti odrolování. Na našich produktech zákazníci mimo již vyjmenovaných předností oceňují i široký výběr materiálů a povrchových úprav lamel.

Vrata tak mohou být sestavena například z lamel zateplených, protipožárních nebo z těch s přerušeným tepelným mostem. V závislosti na materiálu, ze kterého vrata vyrobíme (ocel, hliník, nerez), nabízíme povrchové úpravy jako zinkování, lakování dle vzorníku RAL či extrudování.

 
 
Reklama