Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Prosklené konstrukce LUX SÉRIE firmy Eberspächer Tageslichttechnik

Pod tímto pojmem jsou zahrnuty prosklené konstrukce, které splňují vysoké požadavky a nabízí nejlepší využití světla střešním pláštěm budov.

Optimální akustická izolace je zajištěna kvalitním izolačním zasklením – izolačním 2-sklem nebo 3-sklem (ze strany exteriéru sklo kalené ESG, ze strany interiéru sklo bezpečnostní vrstvené VSG), taktéž je možné sklo dodat s prostisluneční úpravou HEATBLOCK, která v létě zabraňuje vniknutí tepla ze slunečního záření do objektu a v zimě naopak zabraňuje úniku tepla z objektu ven.

LUX SÉRIE nabízí individuální možnosti provedení, od designových požadavků na provedení světlíků až po příslušenství pro denní větrání nebo zařízení pro odvod kouře a tepla. Naleznete zde pyramidové světlíky PrismoLux, sedlové světlíky TentoLux, shedové světlíky ShedLux a pultové světlíky FlatoLux. Světlíky je možné dodat pro pravoúhlé otvory až do maximální šířky 6m! Díky hliníkové konstrukci a izolačnímu zasklení splňují požadavky třídy reakce na oheň A1. Osazení světlíků je taktéž velmi variabilní, lze je montovat jak na ocelové osazovací podstavce, tak také na betonové obruby.

LUX SÉRIE firmy Eberspächer Tageslichttechnik nabízí špičkové akustické a tepelně izolační vlastnosti, variabilitu v provedení, snadnou montáž a vysokou kvalitu rakouského výrobce, který je již 40 let na trhu.

 
 
Reklama