Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Svět REHAU OKEN je opravdu velmi pestrý

Okna a dveře velmi výrazně dotváří obraz fasády, a tím dodávají budově její jedinečný, individuální rys.

Abychom zaručili při vytváření vnitřní i vnější podoby oken co největší volnost, disponuje REHAU velmi širokou paletou barev a možnostmi designového ztvárnění, sjednocených v programu KALEIDO COLOR.

REHAU má v oboru barev více než 30letou zkušenost s vysokou kompetencí i v oblasti výzkumu a vývoje. Vedle toho profituje firma z nesčetných synergií z oblasti automobilového průmyslu. Všechny barevné varianty jsou stále na světle, se snadnou údržbou, odolné vůči poškrábání a obzvlášť odolné vůči povětrnostním vlivům. Od lakování KALEIDO PAINT přes kašírování KALEIDO FOIL až po hliníkové obložky KALEIDO COVER můžete vytvořit okno svých představ téměř bez omezení.

KALEIDO PAINT – Lakování pro univerzální intenzitu barev
REHAU Vám nabízí dodávku lakovaných profilů již ze závodu. Vyladěním vlastní chemie a aplikační techniky s dlouholetými partnery z oboru lakování jsme vyvinuli velmi účinné laky, které se vyznačují vysokou stálostí barev a stabilitou vůči UV-záření. Používáme dvousložlokové laky (2K-laky) na vodní bázi odolné vůči chemikáliím. Vykazují velmi vysokou odolnost vůči povětrnostním vlivům a pevný povrch. Jsou ředitelné vodou a šetrné vůči životnímu prostředí – včetně záruky již známe vysoké REHAU kvality.



REHAU s.r.o.
logo REHAU s.r.o.

Firma REHAU nabízí prémiová řešení na bázi polymerů. Pro oblast TZB dodáváme podlahové a stěnové vytápění/chlazení – trubky a technika spojování, systémové desky, regulace, rozdělovače; rozvody studené a teplé vody - instalace pitné vody, odhlučněná ...

 
 
Reklama