Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Letošní novinky dveří u CAG jsou opravdu pestré

Český výrobce dveří, skříní a nábytku na míru ve své nabídce přináší zcela nový dekor dveří. Jde o výjimečný laminátový povrch s názvem BÍLÝ SAMET, který je skutečně bílý a má velmi jemnou strukturu.

Není zcela hladký a obsahuje mnoho bílých pigmentů, díky nimž je bílá opravdu zářivá. Všechny standardní bílé laminátové povrchy jsou ve srovnání s tímto lehce do žluta nebo našedlé. Dekor je z budoucí kolekce roku 2017, ale u CAG si můžete na vzorkovnách prohlédnout a objednat dveře i obložkové zárubně již od května letošního roku.

Navíc, pokud jste milovníky trochy extravagance a originality, je ideální tento povrch zkombinovat s novým provedením dveří KONTRAST. Jak název provedení napovídá, jde o kontrastní barevnou kombinaci povrchu dveří, rámečku, oblé dveřní hrany a ostění obložkové zárubně.


Od začátku června si také můžete objednat nový model dveří KUBIK. Jde o dveře z profilovaných desek s kazetami. Standardní odstíny dýhy FORTE přírodní, skořicová a čokoládová budou letos doplněné o atraktivní vintage styl.

Poslední, ale ne nedůležitou novinkou je rozšíření nabídky povrchů pro velmi oblíbený designový model dveří Monté. Nově je dostupný v celé škále dekorů a vybírat tak nyní můžete z laminátů v dekoru dřeva ve vertikálním i horizontálním provedení a laminátu bílý samet, laminát reliéf i real nebo lakované PU provedení.

Všechny novinky a další informace naleznete na www.dverecag.cz/novinky-2016


CAG s.r.o.
logo CAG s.r.o.

CAG - přední český výrobce dveří. Společnost vyrábí protipožární a bezpečnostní dveře a zárubně, protipožární prosklené stěny a celou škálu dalších dveří a skříní pro vybavení kancelářských a průmyslových budov a domácností.

 
 
Reklama