Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Znáte šest hlavních důvodů, proč mít rolety?

Prvním důvodem je tepelná izolace. Venkovní roleta ušetří až 30 % nákladů na vytápění. Můžeme ji stáhnout v noci, kdykoliv – sklo oken s použitím rolety je tak velmi efektivně izolováno v aktuálním časovém období.


Vedle tepelné izolace jsou pro pořízení rolet další důvody:

Ochrana před sluncem
  • Venkovní roleta se rozpaluje sluncem ve vnější části domu, kde se i ochladí. Teplo se tedy díky venkovním roletám nepřenáší do interiéru. V porovnání s vnitřními žaluziemi, které sálají teplo dovnitř místnosti, jsou venkovní rolety jistě daleko účinnějším zastíněním bytu či domu.
Bezpečný dům
  • Stažené venkovní rolety zajistí dům proti vloupání. V noci, nebo v době dovolené, tak automaticky ovládané rolety díky naprogramovanému programu simulují naší přítomnost.
Ochrana před hmyzem
  • Kombinace venkovní rolety a sítě proti hmyzu vás navždy zbaví starostí s komáry! Venkovní roletu je ideální kombinovat s roletovou sítí proti hmyzu, která je integrovaná v roletové schránce.
Ochrana soukromí
  • Venkovní rolety dokonale ochrání vaše soukromí. Díky venkovním roletám není závadou ani příliš malý pozemek, nebo zvědavý soused.
Zvuková izolace
  • Venkovní roleta zajistí zvukový útlum až 8 dB. Pořízením venkovní rolety si zajistíte poklidný spánek i poblíž frekventované silnice.
 
 
Reklama