Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Pokrývači, získejte až 600 Kč za zakoupené střešní okno FAKRO!

Speciální nabídku prémie až 600 Kč za zakoupené střešní okno FAKRO může využít každá realizační firma, která v období od 15.04. do 15.07.2016 koupí Výrobek FAKRO zahrnutý do Akce u kteréhokoliv distributora či prodejce firmy FAKRO CZECH s.r.o uvedeného v databázi firem na www.fakro.cz.

Získat lze také jednu ze 3 hlavních cen - aku rádio Makita.

Hlavní cenu získají 3 účastníci, kteří během akce nakoupí nejvíce střešních oken zahrnutých do akce. Sejde-li se více účastníků se stejným největším počtem střešních oken, cenu získá ten, kdo nakoupil a namontoval dražší okna - příklad: hlavní cenu obdrží ten zákazník, který zakoupil 10 oken FTT U8 a ne ten, který zakoupil 10 oken FTP-V U5.

Této speciální akce se mohou zúčastnit pouze realizační firmy. Realizační firmou rozumíme fyzickou nebo právnickou osobu, která v rámci své podnikatelské činnosti provádí montáž výrobků FAKRO.

Za firmu nejsou považováni jednotliví zaměstnanci provádějící montáž výrobků FAKRO, ale samotná firma reprezentovaná kontaktní osobou.


FAKRO CZECH s.r.o.
logo FAKRO CZECH s.r.o.

Střešní okna FAKRO, půdní schody, okna do plochých střech, světlovody. Okna: kyvná, výklopně-kyvná, super termoizolační, balkonová, se zvýšenou osou otáčení. Vnitřní doplňky. Inovativní řešení pro podkroví. Předokenní rolety a vnější markýzy.

 
 
Reklama