Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

SAPELI sází především na sklo a minimalistické linie

Jednička na trhu v oblasti výroby dveří a zárubní, společnost SAPELI, pro letošní rok připravila řadu designových inovací a technických vychytávek.

Elegantní tenké drážky, zasklení bez lišt, zcela nové minizárubně nebo ucelený program vysoce kvalitních celoskleněných dveří Sapglass.

PŘEHLED NOVINEK SAPELI 2016

SAPGLASS - nový katalog nabízí ucelený program celoskleněných dveří Sapglass. Široký sortiment této řady přináší výběr z několika druhů skel i typů otevírání dveří, z mnoha povrchových úprav včetně vlastních vzorů a samozřejmě individuální výběr závěsů a klik. Výhodou je možnost dokonalého sladění s ostatními dveřmi SAPELI. Každý zákazník může navíc využít speciální konfigurátor na www.sapglass.cz, se kterým si své dveře naprogramuje zcela podle svého vkusu.
REDE – modelová řada REDE je charakteristická svojí decentní „V“ drážkou, která dveřní křídlo velmi elegantně člení do jemné mřížky a rozšiřuje tak plochu dveří i okolního interiéru, horizontálním i vertikálním směrem.
TALIA – jedinečné „zasklení“ bez lišt se skví v modelové řadě TALIA. Nemusí jít však nutně o prosklené motivy. Čistota a jednoduchost zpracování dává dveřím širokou paletu využití v nejrůznějších interiérech.
Zárubně MINI – úzká obložka (50 mm) zvýrazňuje minimalistický trend, který se hodí do moderních i retro interiérů.
Nové povrchy CPL a HPL – ucelená kolekce nových povrchů reaguje na současné požadavky architektů a interiérových designérů. Nově k těmto dekorům SAPELI nabízí i termoplastické ABS hrany, které jsou dokonale sladěné s touto kolekcí. Pro maximální odolnost hran dveří jsou u SAPELI nabízeny i hrany v tloušťce 2 mm.
Bělená dubová dýha – oblíbená dubová dýha je nově jemně tónovaná do bílé barvy. Dveře v tomto dekoru vás zanesou do romantických francouzských kaváren a provensálských obchůdků.
HPL probarvené lamináty – 7 nových HPL povrchů v zemitých odstínech má konstantní barvu v celém svém průřezu. Díky tomu se již nikdo nemusí bát barevného nesouladu na hranách obložek či ostění.
Nová lišta „N“ – jedná se o zeštíhlující prvek na prosklených dveřích v minimalistickém provedení.
Nové skryté závěsy pro dveře s polodrážkou – oblíbené skryté závěsy u bezpolodrážkových dveří jsou k dostání i s dveřmi s polodrážkou.
Nové závěsy se samozavírací funkcí – samozavírač do těla závěsu představuje patentované komfortní a čisté řešení. Dveře otevřené pod úhlem 45° a méně se vám samy pomalu a tiše zavřou.
Stále rovné dveře až ke stropu – velmi praktické řešení nabízí možnost seřízení dveří speciálním napínákem, které díky tomu zůstanou stále rovné. Napínák je vhodný pro dveře nadstandartních rozměrů, tzn. nad 240 cm.
CODE-IT – s tímto řešením již navždy zapomenete na klíče. Elektronická klika slouží pro zvýšení zabezpečení během pracovního dne zejména v kancelářských a výrobních provozech.
ENTR – vytvořte ze svých obyčejných dveří „dveře chytré“. Opravdovou technickou vychytávku 21. století představují dveře na dálkové ovládání. Bezpečný a pohodlný přístupový systém vám nabízí hned několik možností, jak své dveře odemknout.
Celoskleněné dveře SAPGLASS
Celoskleněné dveře SAPGLASS
Nové
Nové povrchy CPL a HPL

 
 
Reklama