Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Vyhrajte s FAKRO až 5000 €

Společnost FAKRO, světová dvojka ve výrobě střešních oken a mezinárodní architektonický magazín A10, zvou architekty a studenty architektury z celého světa k účasti v Mezinárodní projektové soutěži.

"FAKRO Inspires - Space for New Visions"

Soutěž pro architekty


Úkolem je vytvořit koncept - vizualizaci projektu renovace s rekonstrukcí stávající veřejné budovy (úřad, nemocnice, škola, továrna atd.). Projekt stavby by měl zahrnovat široké portfolio výrobků z nabídky FAKRO (střešní okna, okna do plochých střech, půdní schody, doplňky pro střešní okna).

Výhry v soutěži:
  • 1. místo - 5000 €
  • 2. místo - 3000 €
  • 3. místo - 2000 €

Soutěž pro studenty architektury


Úkolem je vytvořit koncept architektonického projektu - vizualizace budovy - rezidence. Projekt stavby by měl zahrnovat široké portfolio výrobků z nabídky FAKRO (střešní okna, okna do plochých střech, půdní schody, doplňky pro střešní okna).

Výhry v soutěži:
  • 1. a 2. místo licence AutoCad Revit a voucher na pobyt ve firmě FAKRO spojený s prohlídkou Krakova a diskusním panelem s Krzysztofem Ingardenem.
  • 3. - 10. místo voucher na pobyt ve firmě FAKRO spojený s prohlídkou Krakova a diskusním panelem s Krzysztofem Ingardenem.
Doba trvání soutěže: 01.03 – 12.09.2016



FAKRO CZECH s.r.o.
logo FAKRO CZECH s.r.o.

Střešní okna FAKRO, půdní schody, okna do plochých střech, světlovody. Okna: kyvná, výklopně-kyvná, super termoizolační, balkonová, se zvýšenou osou otáčení. Vnitřní doplňky. Inovativní řešení pro podkroví. Předokenní rolety a vnější markýzy.

 
 
Reklama