Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Využijte silného postavení a známosti značky SOLODOOR a staňte se členy franchisové sítě

Ověřený koncept je jistotou Vašeho podnikání. Franchisingový systém SOLODOOR je historicky prvním systémem vyvinutým pro prodej interiérových dveří a zárubní v podmínkách českého a slovenského trhu.

Nápad rozjet vlastní síť franchisových prodejen vznikal postupně. Počátečním impulzem bylo otevření první prodejní pobočky SOLODOOR, která byla uvedena do provozu v roce 2010. Důvodem pro otevření vlastních prodejen bylo zejména to, že jsme si na jejich provozu chtěli ověřit, s čím vším se naši prodejci musejí potýkat. Postupem času se ukázalo, že naše vlastní prodejny jsou úspěšné a výdělečné.

Zaměřujeme se však především na výrobu, proto jsme nechtěli věnovat energii a prostředky na otevírání a provoz dalších prodejen. Považovali jsme však za prospěšné nějakým způsobem využít a předat dál zkušenosti a know-how, které jsme úspěšným provozem vlastních prodejen získali a forma franchisingu se nám jevila jako ideální. Proč je franchising správnou volbou pro Vaše podnikání?

Nabízí Vám podnikatelský koncept na klíč – jeho hlavní částí je tzv. franchisový balík obsahující kompletní a praxí ověřené know-how.

Kromě centrálních akcí na podporu prodeje jsou pro členy franchisové sítě prodejen SOLODOOR připravovány také lokální akce na podporu prodeje a posílené značky SOLODOOR přizpůsobené konkrétním podmínkám regionu působnosti jednotlivých franchisantů.

V rámci sítě franchisových prodejen SOLODOOR využíváme také pokročilých forem internetového marketingu.

Samozřejmostí jsou i reklamní kampaně spojené s otevřením nového podniku.


 
 
Reklama