Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

VELUX přichází s radikálním snížením cen světlovodů

Všechny typy světlovodů od společnosti VELUX jsou od března zlevněny o 22 %. Světlovody jsou progresivním řešením, které přivede rozptýlené denní světlo do částí obytných prostorů dosud závislých na umělém světle.

Světlovody nejen chytře řeší problém s nedostatkem přirozeného denního světla, ale také představují úsporný zdroj osvětlení. Jejich přednosti oceňují majitelé nízkoenergetických a pasivních objektů, lidé, kteří si pořizují moderní bungalovy, i ti, kteří se pouštějí do rekonstrukce starších domů. Cena za kompletní balení startuje již na 7 730 Kč bez DPH.

„Náš závazek vůči zákazníkovi však nekončí dodávkou světlovodu. Poskytujeme pětiletou záruku, která se prodlužuje o dalších pět let, pokud montáž provede proškolená montážní firma, která je členem programu VELUX Team,“ říká Tomáš Švec, produktový manažer společnosti VELUX.

Sleva 22 % platí od 1. března 2016:

  • Světlovody TWR a TLR s průměrem tubusu 25 cm pořídíte za 7 730 Kč bez DPH
  • Světlovody TWR a TLR s průměrem tubusu 35 cm koupíte za 8 990 Kč bez DPH
  • Kompletní sada obsahuje komponenty pro montáž v délce 1,0 - 1,7 metru
Světlovody Nové generace:

Světlovody VELUX jsou tvořeny silně reflexní vrstvou s až 98% odrazivostí. Tubus světlovodu lze prodloužit do délky 6 m. Nový prvek EdgeGlow – designová obruba z čirého skla u stropního difuzéru – zajišťuje rovnoměrnější rozptyl světla v pokoji a intenzivnější propojení vnitřního prostoru s exteriérem.


 
 
Reklama