Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Originální vzhled i technické přednosti dveří HANÁK

Společnost HANÁK NÁBYTEK neustále investuje do nových technologií a rozšiřování výrobních kapacit. Interiérové dveře HANÁK splňují nejvyšší nároky na kvalitu a představují jedinečný výrobek sladěný do všech detailů.

Své zkušenosti s kvalitními materiály a povrchovými úpravami kuchyní promítla firma HANÁK NÁBYTEK i do výroby interiérových dveří, které musí vydržet nemenší zátěž než kuchyňská linka.

Proti ostatním výrobcům používá jinou, vlastní konstrukci a provedení. To platí i pro dveřní křídlo, kde je unikátní výplň SWAP s výbornými mechanickými vlastnostmi. Díky této konstrukci je dveřní křídlo mechanicky vysoce odolné, tvarově stálé a stabilní.

V interiérových dveřích HANÁK nenajdete materiály povrchu jako je laminát, fólie apod. Dveře se vyrábí v lakovaném nebo dýhovaném provedení a to buďto v matném nebo lesklém provedení. Interiérové dveře jsou lakovány na moderních navalovacích linkách z obou stran včetně hran. Dokonalého a následně nejtvrdšího povrchu je dosahováno pomocí linky na UV vytvrzení. Dveře jsou následně lakovány na dvouramenném robotu, který je jediný svého druhu v České republice.

Jak při montáži dveří předcházet problémům se stavební připraveností a další zajímavé informace o interiérových dveřích HANÁK se dočtete v článku na ESTAV.cz

 
 
Reklama