Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Střešní okna, která předběhla budoucnost

Střešní okna FAKRO jsou navržena tak, aby život ve vysněném domě byl nejenom pohodlný, ale také splňoval představy o komfortním bydlení a přinášel radost.

Velká plocha prosklení střešních oken FAKRO přináší přirozené světlo, které má pozitivní vliv na rozpoložení každého z nás. Inovativní řešení, jako je automatická ventilační klapka V40P, usnadňují každodenní život a průkopnický systém topSafe zvyšuje užitkovou bezpečnost a odolnost proti vloupání.


Použití ekologických řešení dovolilo vzniknout nejúspornějšímu střešnímu oknu s jediným zasklením na světě – FTT U8 Thermo, kde energeticky úsporný výrobek, ekologická termoizolace, rychlá a teplá montáž zaručují nejvyšší možnou úsporu energie.

Již více než 20 let pečujeme o kvalitu výrobků, abychom dokázali uspokojit potřeby a naplnili požadavky zákazníků po celém světě. Inovativnost je zrozena z touhy poskytnout zákazníkům důmyslnější a lepší výrobky, které jim prostě usnadňují život.

Tím, že zavádíme nové, inovativní výrobky, které se na trhu střešních oken stávají určitým standardem, měníme budoucnost na přítomnost. Střešní okna FAKRO jako první na trhu získala německý certifikát TÜV.


FAKRO CZECH s.r.o.
logo FAKRO CZECH s.r.o.

Střešní okna FAKRO, půdní schody, okna do plochých střech, světlovody. Okna: kyvná, výklopně-kyvná, super termoizolační, balkonová, se zvýšenou osou otáčení. Vnitřní doplňky. Inovativní řešení pro podkroví. Předokenní rolety a vnější markýzy.

 
 
Reklama