Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Výrobky na míru řeší problémy s přirozeným prosvětlením i odvětráním budov

Všechny výrobky PRUNIWERK a.s. jsou vyráběny podle konkrétních požadavků přímo na zakázku. Vlastní konstrukční oddělení zajistí také zpracování projektů a navrhne požárně bezpečnostní řešení stavby.

Společnost PRUNIWERK a.s. dokáže vyřešit problém s přirozeným prosvětlením a odvětráním nejrůznějších typů budov. Nejčastěji se jedná o průmyslové a skladovací haly nebo supermarkety. Současně dodává zařízení pro přirozený odvod kouře a tepla.

Díky volbě vhodných materiálů střešních světlíků lze vyřešit taktéž problematiku úspor tepla při dosažení co možná nejnižších nákladů na údržbu střešních světlíků.

Společnost PRUNIWERK a.s. je schopna zajistit v plné míře veškerou potřebnou údržbu a servis dodaných výrobků, a to včetně servisu a pravidelných kontrol provozuschopnosti požárně bezpečnostního vybavení objektů dle vyhlášky MV č. 246/2001 Sb. nebo MV SR č. 121/2002 Z. z., především zařízení pro přirozený odvod kouře a tepla (ZOKT, ZODT, RWA).

V rámci pozáručního servisu jsme schopni našim zákazníkům zajistit prodej náhradních dílů např. elektrické otvírače dveří, oken a střešních světlíků (lineární, řetězové), řídící ústředny systému denního větrání oken a střešních světlíků, čidla větru a deště, ovládací tlačítka apod.



PRUNIWERK a.s.
logo PRUNIWERK a.s.

PRUNIWERK a.s. vyrábí, dodává a instaluje hliníková okna, dveře a lehké obvodové pláště (prosklené fasády), střešní světlíky, zařízení pro přirozený odvod kouře a tepla (SOZ, ZOKT, RWA).

 
 
Reklama