Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Hörmann přichází s nabídkou rozsáhlého sortimentu dřevěných interiérových dveří

Nové dřevěné interiérové dveře a zárubně Hörmann najdou využití nejen v rodinných domech a v bytech, ale také ve velkých objektech, jako jsou školy, nemocnice a úřady.

Významný dodavatel garážových vrat, pohonů, dveří a zárubní od března 2016 nabízí široký sortiment dřevěných interiérových dveří, které zaujmou svojí variabilitou. Součástí výběru dřevěných dveří Hörmann jsou kromě křídlových variant také posuvné dveře do pouzdra či na stěnu a celoskleněné dveře.

  • Interiérové dřevěné dveře Hörmann se vyznačují tloušťkou od 45 do 55 mm dle provedení, tedy ve falcové či bezfalcové variantě.
  • K dostání jsou dřevěné dveře jednokřídlé, dvoukřídlé či posuvné až do rozměru 2 485 x 2 485 mm.
  • Dveře lze pořídit v povrchu duradecor (odstíny bílá hladká, jasan bílá, bílá strukturovaná, kanadský javor, francouzský buk, světlý dub, šedý dub, italský akát, tmavý dub, bahenní dub atd.), který je velmi odolný proti poškrábání, v designovém lakovaném povrchu (odstíny RAL) či v oblíbeném přírodním povrchu dýha (olše, javor, buk, třešeň, exotické dřeviny atd.).
  • Široký sortiment nových dřevěných dveří Hörmann nabízí nepřeberné množství typů prosklení, kování, motivů, provedení a elektrických výbav přesně dle požadavku zákazníka.
  • Samozřejmostí je také možnost mít dveřní křídlo vždy každou stranu křídla i zárubně v jiné barvě či motivu.
  • Předností dřevěných dveří od společnosti Hörmann je vysoká kvalita již od základních modelů.
  • Dřevěné dveře Hörmann s obložkovou zárubní v oblíbeném povrchu bělený dub jsou k dostání od 4 887 Kč bez DPH.

 
 
Reklama