Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Schüco na FENSTERBAU FRONTALE představí nový plastový systém pro okna a dveře

Vše kolem oken, dveří a fasád lze ve dnech 16. – 19. 3. 2016 spatřit v Norimberku na veletrhu FENSTERBAU FRONTALE. Stánek číslo 403 v hale 7 letos bude patřit plastovým a hliníkovým oknům, dveřím a posuvným systémům německé značky Schüco.

V centru pozornosti stánku, expozice ve tvaru krychle, bude nový plastový systém s prezentací různých možností instalace i benefitů pro uživatele, zejména atraktivního designu, bezpečnosti, energetické účinnosti a komfortního užívání. Konstrukce stavební hloubky 82 mm je technicky přesvědčivá díky jednoduchosti, efektivitě a flexibilitě při výrobě oken a dveří.

  • Zpracovatele osloví také inovovaná těsnicí technologie a rozsáhlý okruh připojitelných a přídavných profilů.
  • Dalším plusem promyšlené konstrukce je nenáročnost na skladování.
  • Požadavek energetické účinnosti řeší vysoká úroveň tepelné izolace, kterou lze na vyžádání zákazníka zajistit ve standardu pasivních domů.
  • Výsledný profil, kompatibilní s exkluzivní technologií metalických povrchů Schüco AutomotiveFinish, je dokonalým řešením pro energeticky efektivní výstavbu za použití plastových oken a dveří.

Mimo hlavní část prezentace budou prostory stánku Schüco Polymer Technologies KG věnovány tématům jako kování a ventilační technika, povrchové úpravy a technologie strojů.


 
 
Reklama