Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

REHAU zve na veletrh fensterbau frontale 2016

Na stěžejním veletrhu v oboru okenní a fasádní techniky v Norimberku, který se letos koná od 16. do 19. března, se bude přední dodavatel systémů prezentovat ve znamení motta „REHAU - All inclusive“ .

Společnost REHAU zve návštěvníky fensterbau frontale na cestu kolem světa oken. V jejím centru stojí hlavní systémy GENEO a SYNEGO. Právě poslední jmenovaný bude na letošním veletrhu poprvé představen jako kompletní systémový balíček obsahující okenní, domovní (dveřní) a HST systémy.


Důležitou roli bude hrát i systém větrání GENEO INOVENT, který se již úspěšně osvědčil v praxi. REHAU nabídne navíc řešení pro bezbariérové přístupy. Kromě toho nabízejí mezinárodní okenní systémy z celého světa širokou paletu, pomocí které lze reagovat na specifické požadavky trhu.

Plně ve smyslu motta je i myšlenka nabídky servisních služeb, která nepřijde zkrátka. Tak prezentuje firma REHAU svoji neustále se rozšiřující nabídku v této oblasti a představí nejrůznější nástroje, které zjednoduší každodenní život výrobcům oken.

Odborná veřejnost se může těšit na spoustu překvapení a napínavá témata na REHAU stánku č. 123 v hale 4A.


REHAU s.r.o.
logo REHAU s.r.o.

Firma REHAU nabízí prémiová řešení na bázi polymerů. Pro oblast TZB dodáváme podlahové a stěnové vytápění/chlazení – trubky a technika spojování, systémové desky, regulace, rozdělovače; rozvody studené a teplé vody - instalace pitné vody, odhlučněná ...

 
 
Reklama