Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Guardian Dielectric Mirror – chameleon mezi skly

Nové polopropustné zrcadlo Dielectric Mirror, vyvinuté a vyrobené společností Guardian Industries Glass Group, předním výrobcem vysoce kvalitního plaveného skla pro komerční a obytné stavby a interiéry, přináší nový rozměr pro moderní interiérový design.

Sklo má dvojí použití: chová se jako tradiční zrcadlo a zároveň elegantně maskuje televizi nebo jinou obrazovku, která může být namontována za něj. Když se ale obrazovka zapne, povrch zrcadla přesměruje světlo a obrazovku je skrze zrcadlo jasně vidět.

Polopropustné zrcadlo Dielectric Mirror najde své využití v domácnostech nebo podnicích, kde je kladen vysoký důraz na moderní desing a požadováno, aby televize, komerční displeje nebo projekční obrazovky zůstali elegantně skryté. Výrobek je dostupný ve dvou verzích:

  • Varianta DM 60/40 odráží více než 57 % světla a umožňuje přenos 41 % světla, takže je ideální pro použití tam, kde bude především sloužit jako zrcadlo;
  • na druhou stranu varianta DM 30/70 odráží přibliženě 29 % světla, ale umožňuje přenos 69 % světla, když je displej za ním zapnutý. Díky tomu je optimálním řešením v případě, že klíčovou funkcí daného designu TV nebo displej.

Polopropustné zrcadlo Dielectric Mirror, vyrobené pokročilou technologií katodového nanášení povlaku firmy Guardian, snižuje rušivé zkreslení, typické pro vysoce reflektivní skleněné plochy, a úspěšně potlačuje ztrátu detailu v tmavých plochách zrcadleného předmětu při pozorování pod určitými úhly.

 
 
Reklama