Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Představení firmy SCRIGNO

Historie firmy Scrigno má počátek v roce 1989, kdy podnikatel z Rimini Giuseppe Berardi dostal geniální nápad přeměnit klasické “posuvné dveře” na originální výrobek, odlišný od ostatních na trhu: přidat jeden prvek a docílit tak inovačního řešení skrytých dveří.

Díky vysoké kvalitě svých výrobků a služeb se firmě podařilo dostat se za 25 let na vedoucí pozici ve výrobě a prodeji pouzder pro skryté posuvné dveře a okna a dnes je z ní skupina společností, která ve svém oboru představuje klíčový podnik na světové úrovni.

Scrigno má sídlo v Sant’Ermete, v obci Santarcangelo di Romagna, okres Rimini. Rozkládá se na ploše 51.000 m², z toho 12.000 patří zastřešenému výrobnímu závodu a 1.200 je určeno kancelářím. V roce 2010 byl otevřen další výrobní závod v obci Savignano sul Rubicone, okres Forlì-Cesena, který se rozkládá na ploše 18.000 m².

Od ledna 2003 existuje též společnost Scrigno France, nacházející se v srdci Francie, v Montceau Les Mines. V roce 2009 vznikla v Barceloně společnost Scrigno España a v lednu 2014 byl založena společnost Scrigno SRO v Praze. Současnou statutární ředitelkou skupiny Scrigno je Mariacristina Berardi.






 
 
Reklama