Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Hliníková okna a dveře PRUNIWERK splňují nejnáročnější požadavky architektů

Firma PRUNIWERK a.s. vyrábí hliníková okna a dveře ve svém výrobním závodu v Ostravě. Jejich cena odpovídá kvalitě. Oproti plastovým, dřevěným nebo ocelovým jsou prakticky bezúdržbová.

Pro výrobu hliníkových oken a dveří jsou používány hliníkové systémové profily výrobců SCHÜCO (Německo) a PONZIO (Polsko). Všechny tyto okenní a dveřní hliníkové profily splňují nejnáročnější požadavky architektů, investorů i koncových uživatelů a splňují platné evropské předpisy i normy. K zasklení jsou standardně používána izolační dvojskla (Ug = 1,1 W/m2.K), nebo i izolační trojskla (Ug = 0,6 W/m2.K) se škálou barev a fyzikálních vlastností od předních výrobců skel Pilkington a SAINT-GOBAIN GLASS SOLUTIONS.

Hliníková okna a dveře dodáváme generálním dodavatelům staveb, přímo investorům do průmyslových zón i drobným investorům.

Moderní vícekomorové hliníkové profily jsou vyplněny tepelnou izolací a systémem těsnění s řešením tepelných mostů s výbornými tepelně i zvukově izolačními vlastnostmi. Zůstávají po celou dobu životnosti budovy plně funkční a zachovávají si svůj původní vzhled.

Hliníkové dveře mohou být vyrobeny také jako neprůhledné. V tom případě je výplní sendvičový izolační panel v barvě požadované zákazníkem.

Z výše uvedených důvodů jsou v zahraničí hliníková okna a dveře používanější než u nás. Cena hliníkových oken a dveří odpovídá jejich kvalitě, protože jsou konstrukčně tužší než dřevěná nebo plastová.



PRUNIWERK a.s.
logo PRUNIWERK a.s.

PRUNIWERK a.s. vyrábí, dodává a instaluje hliníková okna, dveře a lehké obvodové pláště (prosklené fasády), střešní světlíky, zařízení pro přirozený odvod kouře a tepla (SOZ, ZOKT, RWA).

 
 
Reklama