Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Jaké jsou výhody MINIROL screenových rolet?

Screenové clony, zkráceně screeny, jsou typem stínicí techniky, který se umísťuje na venkovní straně okna nebo prosklené stěny. Umožňuje průhled ven, takže zůstáváte v kontaktu s okolím.

  • Maximální omezení průniku sluneční energie. Absorbují a reflektují velkou část slunečního světla a energie a zabrání tak nechtěnému ohřívání vnitřních prostor budov. Jsou tedy optimální ochranou pro udržení příjemné pokojové teploty a správnou volbou pro stínění oken Vašeho domu.
  • Ochranu před nepříznivým počasím. V případě, že necháte otevřená okna a máte stažený screen, nemusíte se obávat náhlé změny počasí. MINIROL screenové rolety ochrání Váš domov před větrem, deštěm, sněhem, kroupami či jinými nepříznivými vlivy.
  • Ochranu proti hmyzu a nepříznivým vnějším vlivům. V uzavřené poloze Vám lockscreen zajistí dokonalou ochranu proti hmyzu a zároveň také zmírní průnik prachu a alergenů do vnitřních prostor budov.
  • Velmi estetický a moderní vzhled. MINIROL screenové rolety jsou také moderním dekoračním prvkem. Díky nadčasovému vzhledu se mohou stát dokonalým stínícím prvkem rodinných domů, administrativních i technických budov.

V současnosti se stávají nedílnou součástí moderní architektury.

 
 
Reklama