Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Rolovací mříže MINIROL významným způsobem přispívají k ochraně majetku

Rolovací mříže MINIROL lze využít jak pro privátní tak pro průmyslové prostředí. Záleží především na Vašich požadavcích a konkrétním zadání projektu a také technických parametrech profilů, které se mohou použít.

Vlastní pancíř těchto mříží je tvořen ocelovými nebo hliníkovými profily různých tvarů a velikostí. Hlavní důraz je kladen na vysokou bezpečnost, odolnost proti průrazu a na estetičnost.

Pancíře rolovacích mříží se dodávají na míru. Jsou tvořené buď kruhovými profily průměru 10mm spojenými ocelovými sponami nebo válcovanými či extrudovanými profily. Rolovací mříže odpovídají bezpečnostní třídě III kriminalistického atestu. V případě použití kruhových profilů máte zajištěnu vysokou míru prosvětlení a provzdušení.

Dále lze využít lamelové profily vhodné zejména pro rolovací mříže a rolovací vrata v podzemních garážích či pro použití rolovací mříže v podobě uzávěru obchodu. Do některých lamelových profilů rolovacích mříží lze také vsadit průhledná sklíčka. Jiné profily nabízí pro změnu možnost lakování do jakékoli barvy ze vzorníku RAL, čímž zajistí dokonalé sladění rolovací mříže s okolním prostředím.

 
 
Reklama