Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Nová předsazená křídla Eforte a Prestige od Inoutic

Předsazená okenní křídla Eforte a Prestige je možné osadit až čtyřsklem. Nové zdvižně posuvné dveře Inoutic HST 76 přicházejí s novým designem. Dopřejte si i tyto novinky s trendy šedými fóliemi na šedém základním profilu.

Nové předsazené křídlo Eforte

Energeticky úsporný PVC okenní a dveřní systém Eforte, který splňuje nejvyšší nároky na nízkoenergetické bydlení, se rozšířil o nové předsazené křídlo se stavební hloubkou 94 mm. Konstrukční řešení umožňuje použít zasklení až do šířky 56 mm. Profil je ideálně stavěný pro zasklení trojskly, ale je možné ho osadit i čtyřsklem. Součinitel prostupu tepla rámem Uf = 0,94 W/m2K při standardní ocelové výztuži a bez přídavných prvků.

Nové předsazené křídlo Prestige

Nové předsazené křídlo Prestige se stavební hloubkou 88 mm nabízí širší možnosti zasklení – použít lze zasklení od 20 až do 56 mm, unese tedy bez problémů trojskla i čtyřskla. Velmi zajímavou novinkou v této verzi křídla je možnost použití předpřipravené lepicí pásky pro vlepování zasklení. Technologie vlepovaných skel umožňuje vyrábět okna standardních rozměrů (až do výšky 2,2 m) bez ocelových výztuží.

Nové zdvižně posuvné dveře Inoutic HST 76

Zdvižně posuvné dveře Inoutic HST 76 se dočkaly nového designu křídla a je možné je kombinovat s okny z profilových systémů Eforte či Prestige. Stavební hloubka křídla činí 76 mm a pětikomorové konstrukční řešení profilového systému nabízí možnost zasklení až do šířky 52 mm, tj. trojsklem nebo čtyřsklem, které obstarají vysokou tepelnou izolaci. Výška až 2,60 m zajistí maximální propojení interiéru s exteriérem, a tedy i dostatek denního světla.

Nové předsazené křídlo Prestige se stavební hloubkou 88 mm
Nové předsazené křídlo Prestige se stavební hloubkou 88 mm Inoutic
 
 
Reklama