Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Vytvořte si moderní stínění oken

Kvalitní stínění oken nyní nabývá na důležitosti. Sluneční žár nemusí být vždy příjemný. Když je ho moc, příliš zahřívá interiér místnosti. Proniká do něj svými paprsky a teplota uvnitř stoupá. Proto je nezbytné zajistit v místnosti kvalitní stínění oken.

JEDNODUCHÉ OVLÁDÁNÍ
Nejpopulárnějším způsobem, jak odstínit prostory uvnitř budov jsou pravděpodobně vnitřní žaluzie. Je třeba, aby byly opravdu funkční a z kvalitního materiálu. Žaluzie z venys.sk splňují uvedená kritéria. Základní nabídka firmy obsahuje dvě varianty umístění žaluzií, a sice montáž žaluzií buď přímo na okno, nebo do interiéru. Ovládání žaluzií je velice snadné a zvládne ho po zaškolení klidně i malé dítě. Řeší se dvěma způsoby, a to šňůrkou a tyčkou, případně řetízkem.

HODÍ SE I NA ATYPICKÁ OKNA
Vnitřní žaluzie se dají použít prakticky na všechny dostupné typy oken, což je jejich velkou předností. Úspěšně se montují na dřevěná, hliníková nebo plastová okna. Kromě klasických čtvercových nebo obdélníkových oken se dají použít i v případě atypických tvarů. Díky tomu bez potíží zastíníte i kruhová nebo šikmá okna.

DOKONALE ZAPADNOU DO INTERIÉRU
K dispozici jsou žaluzie s plochými horními nosníky. Jsou určené pro plastová a dřevěná Euro okna, která jsou vybavena bočními kryty. Dále jsou to žaluzie s oblými nosníky bez bočních krytů. Každý si tedy může vybrat takové žaluzie, které budou nejlépe vyhovovat jeho potřebám. Kromě nejběžnějších horizontálních žaluzií jsou k dispozici také žaluzie vertikální. Horizontální žaluzie Euro Style jsou v současnosti kvalitativním standardem. Působí dojmem, že jsou součástí celého okna. Nejsou žádným rušivým prvkem.

DESIGN V PODOBĚ IMITACE DŘEVA
Stínící systémy v podobě žaluzií mají také velmi příjemný design a dokonale zapadnou do interiéru. Vyrábí se také žaluzie v imitaci dřeva.

 
 
Reklama