Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Den otevřených dveří a oken v nově otevřeném showroomu OKNA.EU Praha – Pankrác

Společnost OKNA.EU zve návštěvníky do svého nově otevřeného showroomu Praha – Pankrác na Den otevřených dveří a oken, který se koná v sobotu 19. září od 12 hodin.

Každý, kdo přijde, bude mít možnost si prohlédnout portfolio produktů společnosti OKNA.EU od hliníkových oken po velmi žádané velkoformátové panoramatické prosklené stěny nebo designové vchodové dveře značky Perito. Zájemci si mohou v rámci programu poslechnout zástupce společnosti OKNA.EU, kteří budou hovořit o aktuálních trendech v konstrukci a montáži oken a dveří a také poradí s výběrem a péčí o okna.

„Speciálně pro Den otevřených dveří a oken budou v showroomu připraveni odborní poradci ve vyšším počtu, kteří budou k dispozici všem zákazníkům, kteří se u nás zastaví. V showroomu si může každý prohlédnout a porovnat jednotlivé produkty a řešení, které v klasických vzorkovnách nejsou běžně vystavovány. Návštěvníci si můžou také zkusit manipulaci se všemi produkty, prohlédnout si, jak vypadá skrytý rám, nebo varianty rohového zasklení,“ říká Ing. Jiří Chomát ze společnosti OKNA.EU a dodává: „Kromě Dne otevřených dveří a oken se zákazníci mohou seznámit s naší nabídkou i na veletrhu FOR ARCH v Praze od 15. do 19. září.“

V rámci dne otevřených dveří a oken budou vyhlášeni výherci soutěže, která probíhala na webu living.cz. Nejen pro děti bude během dne připraveno malování na obličej a karikaturista.

Showroom Praha – Pankrác se nachází na magistrále ve směru do centra. Řidiči mohou sjet na odbočce na benzinovou stanici OMV, která se nachází mezi sjezdem na Michli/Pankrác a sjezdem na Pankrác/Podolí, showroom je na místě bývalého autosalonu luxusních vozů. U showroomu je kryté parkoviště s dostatkem parkovacích míst.

Více informací na www.okna.eu


Den otevřených dveří a oken v nově otevřeném showroomu OKNA.EU Praha – Pankrác

OKNA.EU
logo OKNA.EU

OKNA.EU, to je: profesionální NABÍDKA zdarma do 24 hodin, ZAMĚŘENÍ zdarma a ve Vámi stanoveném čase, VÝROBA u našich dodavatelů na nejmodernějších výrobních linkách, MONTÁŽ jen certifikovanými montážníky.

 
 
Reklama