Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Společnost OKNA.EU otevírá prémiové showroomy

Společnost OKNA.EU v dubnu oficiálně zahájila provoz svých dvou nových showroomů v Praze. V nových pražských showroomech jsou vystaveny kromě základních typů oken také prémiové produkty.

Zájemci z řad architektů i běžných koncových zákazníků si v nich mohou udělat reálnou představu o portfoliu nabízených produktů, včetně oken a dveří velkých formátů, které v klasických prodejnách nejsou běžně vystavovány.

V nových pražských showroomech jsou vystaveny kromě základních typů oken také prémiové produkty, jako jsou moderní posuvné HS portály, hliníkové vchodové dveře v designovém provedení či neobvyklá řešení velkoplošných zasklení včetně celoprosklených rohů. Zákazníkům se tak naskýtá možnost nejen fyzicky vidět a porovnat jednotlivé produkty a řešení, ale mohou si zkusit také manipulaci s okny nebo dveřmi před učiněním nákupního rozhodnutí. „Na českém trhu chybí taková místa, kde by si zákazníci mohli prohlédnout a osobně vyzkoušet například hliníková a dřevohliníková okna v různých designových variantách, včetně zabudovaných žaluzií, skrytých křídel či bezrámových detailů,“ objasňuje Ing. Jiří Chomát ze společnosti OKNA.EU, proč se rozhodli otevřít nové showroomy.

První showroom nacházející se v Říčanech - Modleticích je dobře dostupný z Pražského okruhu v místě, kde se napojuje na D1 a disponuje prostorným parkovištěm. „V těchto prostorech rozdělených do sektorů podle typu a účelu vzorků prezentujeme technicky náročnější řešení a velká část nových výstavních prostor bude vyčleněna pro zimní zahrady a speciální konstrukce posuvných a skládacích dveří, které jsou pro ně vhodné,“ říká Ing. Jiří Chomát a dodává: „Díky moderním technologiím, které nabízíme, jsme připraveni splnit různorodé záměry architektů a klientů.

Druhý showroom, pojmenovaný Praha - Centrum, najdou zákazníci na magistrále ve směru do centra poblíž čerpací stanice OMV před sjezdem na Pankrác a Podolí. Vystaveny zde jsou mimo jiné prémiové vchodové dveře značky Perito a velkoformátové HS portály - posuvné prosklené stěny, které lze také vyrobit se skrytými rámy. V této vzorkovně je k vidění i jedinečné hliníkové okno splňující kritéria pro pasivní domy v Německu, která jsou ještě přísnější než ta česká. Největším lákadlem showroomu je unikátní panoramatická posuvná stěna s elektrickým ovládacím systémem, jež zákazníkovi nabízí originální a neotřelé velkoformátové prosklení ve zcela bezrámovém provedení. Obdobná panoramatická stěna s manuálním ovládáním je k vidění i v showroomu Říčany – Modletice.


OKNA.EU
logo OKNA.EU

OKNA.EU, to je: profesionální NABÍDKA zdarma do 24 hodin, ZAMĚŘENÍ zdarma a ve Vámi stanoveném čase, VÝROBA u našich dodavatelů na nejmodernějších výrobních linkách, MONTÁŽ jen certifikovanými montážníky.

 
 
Reklama