Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Největší stavební veletrh v Evropě se blíží

Zajímáte se o novinky z oblasti stavebnictví, nebo si chystáte doma něco vylepšit?

Určitě si nenechte ujít největší evropský stavební veletrh BAU, který se koná ve dnech 19. - 24. ledna 2015 v Mnichově. Návštěvníci budou moci navštívit 17 hal na ploše 183 000 m2. Stejně jako v minulých letech zde bude své novinky vystavovat například společnost Hörmann, přední dodavatel garážových a průmyslových vrat, pohonů, dveří a zárubní.

Expozice společnosti Hörmann bude již tradičně patřit mezi ty největší, které tento veletrh nabídne. Výrobní závody Hörmann se budou prezentovat na více než 1400 m2 a zájemcům předvedou řadu novinek z oblasti vývoje garážových vrat a domovních dveří k rodinným domům. Rozsáhlá expozice bude obsahovat rovněž sortiment průmyslových vrat, a to jak sekčních a rolovacích, tak i rychloběžných včetně nakládacích systémů pro logistické areály. Stánek společnosti naleznete v hale B3.

Veletrhu pořádaného od 19. – 24. ledna 2015 se bude účastnit takřka 2 000 vystavovatelů ze 40 zemí a očekáváno je asi 235 000 návštěvníků z celého světa. Hlavními tématy bude urbanizace, člověk a stavba a budovy s pozitivní bilancí energie.

 
 
Reklama