Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Nové obchodní zastoupení značky VEKRA v Praze

Vedle plánovaných rozsáhlých investic do výroby budou nová obchodní zastoupení VEKRA v ČR i SR dalším krokem, kterým chce značka VEKRA upevnit pozici na trhu a současně prezentovat svou nabídku produktů.

Největší tuzemský výrobce oken otevřel 24. listopadu 2014 nové obchodní zastoupení značky VEKRA v Praze. Plochou více než 350 m2 a instalací téměř 60 funkčních vzorků oken, vchodových a interiérových dveří i garážových vrat je výstavní galerie VEKRA Praha 9 - Balabenka největším obchodním zastoupením v prodejní síti značky v ČR. Jde v pořadí o první obchodní zastoupení VEKRA zcela nového formátu. Podobná obchodní zastoupení budou na jaře 2015 otevřena v Brně, Ústí nad Labem a Českých Budějovicích.

Chceme, aby si návštěvníci mohli naše výrobky osahat a vyzkoušet, pobavit se na místě s odborníkem, který jim odpoví na jejich otázky. Naší prioritou je spokojený a informovaný zákazník, který ví, proč si vybral právě naši značku,“ říká Jan Tušl, člen představenstva společnosti Window Holding a.s, kam spadá i VEKRA a dodává: „Okna a dveře ovlivní kvalitu bydlení na dlouhou dobu, i to je důvod, proč jejich výběru zákazníci věnují stále větší pozornost.

Zajímavostí ve vybavení nového obchodního zastoupení bude i praktická ukázka zvukově izolačních oken, voděodolnost a odolnost proti nárazu. „Naše zákazníky často trápí například venkovní hluk a nevědí přesně, jak jim mohou nová okna pomoci. Na obchodním zastoupení VEKRA Balabenka si mohou nyní i prakticky vyzkoušet, jaký komfort bydlení jim investice do protihlukových oken přinese,“ říká Aleš Kotěra, obchodní ředitel Window Holding a.s.

Vedle klasických oken a vchodových dveří z plastu, dřeva, dřevohliníku a hliníku, zde zákazníci uvidí i moderní stále žádanější prvky jako jsou velkoplošné HS Portal – zdvižně posuvné dveře pro bezbariérové spojení terasy či zahrady s obytným prostorem, a to ve dřevohliníkovém i plastovém provedení. Interiérové dveře, novinka v nabídce VEKRA, budou zastoupeny i ukázkami méně tradičních řešení dveří v interiéru a možnostmi designu na míru.

 
 
Reklama