Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Okna VEKRA nyní se zimními slevami

Od počátku listopadu 2014 začínají ZIMNÍ SLEVY VEKRA. Za příznivé ceny tak lze pořídit tradiční česká okna a dveře. Jen do konce listopadu je možné zúčastnit se soutěže o BMW.

Tradiční období zimních cen VEKRA již začalo, a to současně s podstatnými inovacemi portfolia vyráběných plastových oken. Hlavními produkty v nabídce plastových oken a dveří VEKRA jsou tak nově profily VEKRA – EVO.

Plastová okna VEKRA Premium EVO jsou vyráběna z prověřeného profilu BluEvolution 82 MD fy. Salamander. Novinkou je ocelová výztuha s přerušeným tepelným mostem v rámu i křídle profilu, a to v podobě pásu tvrzené PUR pryskyřice. Další zlepšení izolačních vlastností těchto plastových oken VEKRA přinášejí vložky z vysoce síťovaného polyetylénu, kterým jsou vyplněny komory v rámu i křídle profilu. Tyto vložky jsou navíc opatřeny reflexní vrstvou, která působí jako tepelné zrcadlo.

Prostup tepla celým plastovým oknem VEKRA Premium EVO tak při zasklení trojsklem s prostupem tepla Ug = 0,5 W/m2K dosahuje hodnoty UW = 0,70 W/m2K. Jedná se o hodnotu vypočtenou podle aktuálních požadavků programu nová zelená úsporám.

Plastová okna VEKRA – EVO vhodně doplňují plastové dveře VEKRA Komfort EVO stavební hloubky 82 mm, které je možné dodat také ve variantě s překryvnou hliníkovou výplní.
VEKRA jako tradiční český výrobce otvorových výplní vyrábí okna a dveře výhradně v ČR, a to ve čtyřech specializovaných výrobních závodech. Plastová okna a dveře jsou vyráběna v závodě Husinec. V nabídce VEKRA jsou okna a dveře pro každou stavbu.
Bližší informace
.


 
 
Reklama